Unirent

Bra att känna till om UNIRENT

Vi arbetar alltid för att utveckla vårt företag och de tjänster vi erbjuder våra kunder! Hela tiden söker vi efter nya produkter för att kunna erbjuda det bästa alternativet för tillfälligt klimat/byggvärme. Vår strävan är att alltid
kunna erbjuda våra kunder det bästa på marknaden. Vi har vårt säte i Rosersberg där vi har moderna lokaler med bra förvaring. Vi kan snabbt nå Stockholm, Uppsala och resterande Mälardalen.

För att omgående kunna bistå våra kunder med material och service har vi servicedepåer runt om i Stockholm, med reservdelar såväl som mindre maskiner. Transporter. Kostnadseffektiva transporter, vi kör ut materialet med egna lastbilar. Avtalskunder kommer att prioriteras. Vi erbjuder försäkring på hyrt material till en kostnad av 4 % av debiterat nettobelopp enligt gällande hyresprislista. Övrigt enligt LVS Byggvärme AB´s hyresvillkor.Fakturering sker var 30:e dag för avtalskunder. Övriga enligt LVS Byggvärme AB´s betalningsvillkor. Fakturering sker var 30:e dag för avtalskunder. Övriga enligt LVS Byggvärme AB´s betalningsvillkor. Beställ via hemsida. På vår hemsida www.unirent.se kan du registrera dig och få inloggningsuppgifter och sedan beställa produkter. Ett perfekt sätt för avtalskunder att komplettera tidigare order eller beställa förbrukningsmaterial och tillbehör.