Digital uppkoppling

Du får larm direkt i telefonen när något inte fungerar som det ska.

Övervaka via din telefon

Med många av våra undercentraler finns det möjlighet att koppla på en digital läsare, vilket ger dig möjlighet att övervaka och styra den via din telefon eller andra enheter.

Vid felanmälan ring oss på 08-525 27 10

Systemet har funktioner för:

• Kvalitets- och driftrapporter
• Processtyrning
• Processinformation loggning
• Övervakning och larmfunktioner

OBS! Det här är en tilläggstjänst och ingår inte som standard.

Sänk din värme på varma dagar

Lite om oss: Utrustning m.m.

Vi har en modern maskinpark, all utrustning vi använder är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Att använda moderna maskiner innebär lägre energiförbrukning. Smarta tillbehör som mobila energimätare, webbaserade RF,
temperaturgivare, mobila driftlarm, termografikamera för att upptäcka onödiga energiförluster är också sådant vi erbjuder våra kunder. Vid inköp av nya, energismarta maskiner prioriteras avtalskunder. Montage, service och jour. Service är enormt viktig inom byggvärme! Både när det gäller att få utrustningen att fungera snabbt vid en eventuell driftstörning samt vid önskemål av ometablering.
För fullständig beskrivning ladda ner vår karalog här:

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen
inför helgerna. Allt för att minimera risken för driftsstopp på våra maskiner. Avtalskunder prioriteras vid hög belastning. Besiktning vår kvalitetssäkring ingår det att besiktiga levererad anläggning och utrustning tillsammans med platschef för att gå igenom, förklara och visa att samtliga funktions- och miljökrav är uppfyllda. Utbildning och handhavande. Våra utbildningar ökar säkerheten och underlättar handhavandet av den tillfälliga anläggningen. Det ger förutsättningar för en hög driftsäkerhet och många driftstörningar förebyggs.