Unirent

Producera egen fjärrvärme

Hyr en mobil panncentral!Perfekt för dig som inte har ström eller fjärrvärme på bygget. Vi kan då enkelt ställa en supermodern panncentral på plats, antingen kopplar vi in oss på ert nät eller så monterar vi upp egna hetvattenslangar med tillhörande fjärrvärme, aerotemprar eller vad som behövs för att skapa ett bra klimat.

Vi har panncentraler på 400, 500 och 800 kW och vi kan idag koppla upp till ca 20 stycken TF50HV maskiner mot våra största panncentraler. Panncentralerna kan
förses med ett automatiskt påfyllningskärl. Pannan har all styrning som behövs för att värma upp så ekonomiskt som möjligt.

Hyr en mobil panncentral!Våra panncentraler är utrustade med drift larm, spänning samt brännarstopp, vid larm kontaktar pannan vår dygnetrunt-jour som sedan rycker ut.Extern ADR tankTill våra panncentraler använder vi externa tankar. Alla tankar är i ADR format och har miljölåda för att uppfylla miljö kraven. Vi har dygnet-runt övervakning på våra tankar och ser exakt när de behöver fyllas på för att panncentralen aldrig ska stanna p g a bränslebrist. Vårt system ger oss automatiska meddelanden när det är dags att fylla på.

Det finns ingen värmeleverantör vi känner till som har ett drift säkert system än vi.