Producera egen fjärrvärme

Hyr en mobil panncentral!

Skapa ett bra klimat

Perfekt för dig som inte har ström eller fjärrvärme på bygget. Vi kan då enkelt ställa en supermodern panncentral på plats, antingen kopplar vi in oss på ert nät eller så monterar vi upp egna hetvattenslangar med tillhörande fjärrvärme, aerotemprar eller vad som behövs för att skapa ett bra klimat.

Vi har panncentraler på 400, 500 och 800 kW och vi kan idag koppla upp till ca 20 stycken TF50HV maskiner mot våra största panncentraler. Panncentralerna kan förses med ett automatiskt påfyllningskärl. Pannan har all styrning som behövs för att värma upp så ekonomiskt som möjligt.

Hyr en mobil panncentral!

Våra panncentraler är utrustade med drift larm, spänning samt brännarstopp, vid larm kontaktar pannan vår dygnetrunt-jour som sedan rycker ut. Extern ADR tank: Till våra panncentraler använder vi externa tankar. Alla tankar är i ADR format och har miljölåda för att uppfylla miljö kraven. Vi har dygnet-runt övervakning på våra tankar och ser exakt när de behöver fyllas på för att panncentralen aldrig ska stanna p g a bränslebrist. Vårt system ger oss automatiska meddelanden när det är dags att fylla på. Det finns ingen värmeleverantör vi känner till som har ett så drift säkert system än vi.

vid frågor:  info@unirent.se eller skriv till oss via vårt kontakt formulär under fliken ”kontakt”

Miljövänliga panncentraler

Lite om oss: Utrustning

Vi har en modern maskinpark, all utrustning vi använder är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Att använda moderna maskiner innebär lägre energiförbrukning. Smarta tillbehör som mobila energimätare, webbaserade RF,
temperaturgivare, mobila driftlarm, termografikamera för att upptäcka onödiga energiförluster är också sådant vi erbjuder våra kunder. Vid inköp av nya, energismarta maskiner prioriteras avtalskunder. Montage, service och jour. Service är enormt viktig inom byggvärme! Både när det gäller att få utrustningen att fungera snabbt vid en eventuell driftstörning samt vid önskemål av ometablering.
För fullständig beskrivning ladda ner vår karalog här:

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen
inför helgerna. Allt för att minimera risken för driftsstopp på våra maskiner. Avtalskunder prioriteras vid hög belastning. Besiktning vår kvalitetssäkring ingår det att besiktiga levererad anläggning och utrustning tillsammans med platschef för att gå igenom, förklara och visa att samtliga funktions- och miljökrav är uppfyllda. Utbildning och handhavande. Våra utbildningar ökar säkerheten och underlättar handhavandet av den tillfälliga anläggningen. Det ger förutsättningar för en hög driftsäkerhet och många driftstörningar förebyggs.