Fjärrvärme med pellets

Uppvärmning med Pellets

Klar vision

Vi har en klar vision att bli ledande inom Sverige när det gäller fossilfria energislag, Pellets är något vi verkligen satsar på, vi investerar varje år i nya pelletsanläggningar. Är det så att fjärrvärmen kommer in sent, att projektet inte ska använda fjärrvärme när fastigheten är klar.

Andra lösningar

Kanske ska använda bergvärme, solceller eller andra lösningar. Då är det bra att vi kan ställa dit en mobil pelletsanläggning och tillverka egen fjärrvärme, för att sedan få tillgång till hetvatten, som vi sedan kopplar in på provisoriska värmeaggregat.
Så tveka inte att höra av Er för en billig och klimatsmart uppvärmning

Pellets värmer i snöstomen

Säkra Energileveranser

Säkra Energileveranser Genom vårt övervakningssystem kan vi garantera att våra maskiner alltid har tillgång till diesel och pellets. Vi har dygnet-runt övervakning på våra tankar och ser exakt när de behöver fyllas på för att byggtorkar, panncentraler osv aldrig ska stanna p g a bränslebrist.

Ta del av våra produkter/referenser via länkerna nedan

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen. Vårt system ger oss automatiska meddelanden när det är dags att fylla på. Det finns ingen värmeleverantör som har ett mer driftsäkert system än vi.