Unirent

Jobba hos oss

Vill du jobba på Sveriges modernaste uthyrningsföretag? Unirent är ett ledande företag inom tillfälligt klimat i Mälardalen. Intresseanmälan för följande tjänster kan göras

BYGGVÄRMEMONTÖR

Unirent söker en montör för montering av provisorisk byggvärme! Då vi utökat vår verksamhet så söker vi nu efter ännu en medarbetare. Arbetet som montör hos oss innebär att man jobbar på fältet med montering och service av våra maskiner.  Oftast arbetar man i team om två.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innebär montering av värmeväxlare som ansluts till fjärrvärmen vilket innebär slangdragning från 25 mm till 63 mm slang. Slangarna klamras i taket och ansluts till fläktar som fördelar värmen. Det krävs att det tas hänsyn till byggritningar, så att det inte sker störningar i uppförandet av projektet. Arbetet består även av underhåll och service på maskiner och slangar. Detta utförs dels ute hos kunderna och även på verkstaden i mån av tid. Även diesel- och elmaskiner hanteras. Du som söker ska därför inte ha några problem med att hantera stress då det emellanåt råder hög arbetsbelastning. Det är även viktigt med god samarbetsförmåga och att du är serviceminded då du har mycket kontakt med kunder och de andra montörerna. Arbetet är stundtals fysiskt krävande, och det krävs att du är bekant med byggritningar och är elektronisk intresserad.


Vi söker dig, en positiv, stark, ambitiös och pålitlig person som passar in i vårt gäng! Du bör dessutom vara mycket ordningsam, noggrann och kunna ha många bollar i luften samtidigt. Du har både ansvar för att kunderna får det de efterfrågar och att kontorsavdelningen får löpande information om vad ni installerat/servat ute på fält.
Arbetet sker mestadels i Stockholm/Uppsala området. Resterande Mälardalen kan förekomma.
B-körkort är ett krav.
Truckkort är önskvärt.
Tidigare erfarenhet av VVS eller liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav
Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Mejla din ansökan till info@unirent.se

Välkommen med din ansökan!

sky_unirent