Jobba hos oss

Vill du jobba på Sveriges modernaste uthyrningsföretag?

Byggvärmemontör

Vi söker dig, en positiv, stark, ambitiös och pålitlig person som passar in i vårt gäng! Du bör dessutom vara mycket ordningsam, noggrann och kunna ha många bollar i luften samtidigt. Du har både ansvar för att kunderna får det de efterfrågar och att kontorsavdelningen får löpande information om vad ni installerat/servat ute på fält. Arbetet sker mestadels i Stockholm/Uppsala området. Resterande Mälardalen kan förekomma. B-körkort är ett krav. Truckkort är önskvärt.Tidigare erfarenhet av VVS eller liknande arbetsuppgifter är meriterande men inget krav. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Mejla din ansökan till info@unirent.se eller skriv till oss via vårt kontakt formulär under fliken ”kontakt”

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetet innebär montering av värmeväxlare som ansluts till fjärrvärmen vilket innebär slangdragning från 25 mm till 63 mm slang. Slangarna klamras i taket och ansluts till fläktar som fördelar värmen. Det krävs att det tas hänsyn till byggritningar, så att det inte sker störningar i uppförandet av projektet. Arbetet består även av underhåll och service på maskiner och slangar. Detta utförs dels ute hos kunderna och även på verkstaden i mån av tid. Även diesel- och elmaskiner hanteras. Du som söker ska därför inte ha några problem med att hantera stress då det emellanåt råder hög arbetsbelastning. Det är även viktigt med god samarbetsförmåga och att du är serviceminded då du har mycket kontakt med kunder och de andra montörerna. Arbetet är stundtals fysiskt krävande, och det krävs att du är bekant med byggritningar och är elektronisk intresserad.

Välkommen med din ansökan!

Lite om oss: Utrustning

Vi har en modern maskinpark, all utrustning vi använder är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Att använda moderna maskiner innebär lägre energiförbrukning. Smarta tillbehör som mobila energimätare, webbaserade RF,
temperaturgivare, mobila driftlarm, termografikamera för att upptäcka onödiga energiförluster är också sådant vi erbjuder våra kunder. Vid inköp av nya, energismarta maskiner prioriteras avtalskunder. Montage, service och jour. Service är enormt viktig inom byggvärme! Både när det gäller att få utrustningen att fungera snabbt vid en eventuell driftstörning samt vid önskemål av ometablering.
För fullständig beskrivning ladda ner vår karalog här:

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen
inför helgerna. Allt för att minimera risken för driftsstopp på våra maskiner. Avtalskunder prioriteras vid hög belastning. Besiktning vår kvalitetssäkring ingår det att besiktiga levererad anläggning och utrustning tillsammans med platschef för att gå igenom, förklara och visa att samtliga funktions- och miljökrav är uppfyllda. Utbildning och handhavande. Våra utbildningar ökar säkerheten och underlättar handhavandet av den tillfälliga anläggningen. Det ger förutsättningar för en hög driftsäkerhet och många driftstörningar förebyggs.