Offertförfrågningar

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er. ​

Provisorisk uppvärmning

Har ni ett projekt som behöver någon form utav provisorisk uppvärmning, kan vara med Pellets, El, fjärrvärme, RME, gasol med mera det spelar ingen roll, Vi tar gärna ett platsbesök och går igenom förutsättningarna tillsammans med er.

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er.

Riskanalyser

Vi går sedan igenom det, och lämnar ett genomtänkt förslag, vi bifogar självklart en APD plan, riskanalyser, arbetsberedning, energikalkyl, hyreskostnad samt montage och förbrukningsmaterial. Ska ni själva lämna ett anbud och osäker på vad värmen kommer att kosta fråga oss, detta utan någon kostnad för Er.

Provisorisk uppvärmning

Säkra Energileveranser

Säkra Energileveranser Genom vårt övervakningssystem kan vi garantera att våra maskiner alltid har tillgång till diesel. Vi har dygnet-runt övervakning på våra tankar och ser exakt när de behöver fyllas på för att byggtorkar, panncentraler osv aldrig ska stanna p g a bränslebrist.

Ta del av våra produkter/referenser via länkerna nedan

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen. Vårt system ger oss automatiska meddelanden när det är dags att fylla på.

Det finns ingen värmeleverantör som har ett mer driftsäkert system än vi.