klimatavtal med UNIRENT

Vi erbjuder ett konceptavtal gällande tillfälligt klimat

Klimatavtal med UNIRENT

Vi erbjuder ett konceptavtal gällande tillfälligt klimat. För dig som kund innebär det framför allt att du får fördelaktiga priser på utrustning, garanterad tillgång ti ll maskiner under högsäsong och en pålitlig samarbetspartner från början till slut. Detta mot att vi får för troende att vara er förstahandsleverantör inom tillfälligt klimat/byggvärme

Pris GARANTI

När ett klimatavtal tecknas med oss blir vi er förstahandsleverantör av tillfälligt klimat/byggvärme. Ni får då tillgång till hela vår maskinpark till våra absolut lägsta priser och en prisgaranti . Vi erbjuder våra avtalskunder hjälp med kostnadskalkyler redan vid anbudsförfrågan, så att ni kan få en ungefärlig överblick av kostnaden för den tillfälliga värmen redan i ett tidigt skede. När projektet startar upp erbjuder vi oss att vara med i ett tidigt stadium för att detaljerat gå igenom era behov och komma med förslag för en optimerad uppvärmning och uttorkning. Det görs självklart i samarbete med den ansvarige för projektet och är nödvändigt för att säkerställa att rätt utrustning finns tillgänglig vid rätt tidpunkt.

Dimensionering & projektering

När projektet startar upp erbjuder vi oss att vara med i ett tidigt stadium för att detaljerat gå igenom era behov och komma med förslag för en optimerad uppvärmning och uttorkning. Det görs självklart i samarbete med den ansvarige för projektet och är nödvändigt för att säkerställa att rätt utrustning finns tillgänglig vid rätt tidpunkt. Vid större projekt lämnar vi även en APD-plan som tydligt beskriver de förslag som tagits fram genom behovsanalys och projektering, vilket ger en bra överblick av installationen. Vi lämnar en fullständig priskalkyl enligt avtalad prislista innan vi startar. Utrustning Vi har en modern maskinpark, all utrustning vi använder är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Att använda moderna maskiner innebär lägre energiförbrukning. Smarta tillbehör som mobila energimätare, webbaserade RF, temperaturgivare, mobila driftlarm, termografi kamera för att upptäcka onödiga energiförluster är också sådant vi erbjuder våra kunder. fossilfri MASKINPARK Våra avtalskunder har alltid tillgång till miljövänlig byggvärme. Majoriteten av våra dieselmaskiner är redan anpassade för RME Rapsolja som är förnybart och helt fossilfritt. Många av våra maskiner går även att köra andra miljövänliga

Pris garanti i snöstomen

Säkra Energileveranser

Säkra Energileveranser Genom vårt övervakningssystem kan vi garantera att våra maskiner alltid har tillgång till diesel och pellets. Vi har dygnet-runt övervakning på våra tankar och ser exakt när de behöver fyllas på för att byggtorkar, panncentraler osv aldrig ska stanna p g a bränslebrist.

Ta del av våra produkter/referenser via länkerna nedan

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen. Vårt system ger oss automatiska meddelanden när det är dags att fylla på. Det finns ingen värmeleverantör som har ett mer driftsäkert system än vi.