Vår historia

Vi är företaget med rätt serviceinställning

LVS Byggvärme AB startade 1989

Och går sedan 2006 under varumärket UNIRENT. Vi är ett av få företag i Sverige som specialiserat sig på att förse bygg & industrikunder med den mest optimala lösningen inom Tillfälligt klimat/byggvärme. Vi har stor kunskap både vad gäller dimensionering, etablering och underhåll, och att ge våra kunder den bästa tänkbara service ser vi som en självklarhet! Vår strävan är att UNIRENT skall vara det givna valet vid värmeentreprenad!

Om tillfälligt klimat/byggvärme Byggvärme/tillfälligt klimat är oftast inte bara en fråga om att hyra in maskiner. Det är en entreprenad som kräver att Vi tillhandahåller kompletta lösningar och service under hela byggprocessen

UNIRENT’s maskinpark

UNIRENT’s maskinpark består av allt från varmluftspannor, byggtorkar och hetvattenfläktar till undercentraler och elvärmefläktar.
Vi har en modern maskinpark och den utrustning som vi använder oss av är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Vi erbjuder dessutom smarta tillbehör såsom energimätare, webbaserade RF- & tempgivare, mobila driftlarm och termografikamera. Allt för att hjälpa er att hålla en låg energiförbrukning.

vid frågor:  info@unirent.se eller skriv till oss via vårt kontakt formulär under fliken ”kontakt”

Vår verksamhet grundades 1989

Lite om oss: Utrustning

Vi har en modern maskinpark, all utrustning vi använder är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Att använda moderna maskiner innebär lägre energiförbrukning. Smarta tillbehör som mobila energimätare, webbaserade RF,
temperaturgivare, mobila driftlarm, termografikamera för att upptäcka onödiga energiförluster är också sådant vi erbjuder våra kunder. Vid inköp av nya, energismarta maskiner prioriteras avtalskunder. Montage, service och jour. Service är enormt viktig inom byggvärme! Både när det gäller att få utrustningen att fungera snabbt vid en eventuell driftstörning samt vid önskemål av ometablering.
För fullständig beskrivning ladda ner vår karalog här:

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen
inför helgerna. Allt för att minimera risken för driftsstopp på våra maskiner. Avtalskunder prioriteras vid hög belastning. Besiktning vår kvalitetssäkring ingår det att besiktiga levererad anläggning och utrustning tillsammans med platschef för att gå igenom, förklara och visa att samtliga funktions- och miljökrav är uppfyllda. Utbildning och handhavande. Våra utbildningar ökar säkerheten och underlättar handhavandet av den tillfälliga anläggningen. Det ger förutsättningar för en hög driftsäkerhet och många driftstörningar förebyggs.