Fjärrvärme med RME

Uppvärmning med en mobilpanncentral:s

Uppvärmning med mobilpanncentral

Vi har en klar vision att bli ledande inom Sverige när det gäller fossilfria energislag. Våra mobila panncentraler är så klart ombyggda för att klara drivas av fossilfri energi som RME och HVO, även vanlig miljödiesel fungerar om det är så att det ska användas.

Andra lösningar

Är det så att fjärrvärmen kommer in sent, att projektet inte ska använda fjärrvärme när fastigheten är klar. Kanske ska använda bergvärme, solceller eller andra lösningar. Då är det bra att vi kan ställa dit en mobil panncentral och tillverka egen fjärrvärme, för att sedan få tillgång till hetvatten, som vi sedan kopplar in på provisoriska värmeaggregat. Så tveka inte att höra av Er för en billig och klimatsmart uppvärmning

Mobilpanncentral i snöstomen

Säkra Energileveranser

Säkra Energileveranser Genom vårt övervakningssystem kan vi garantera att våra maskiner alltid har tillgång till diesel och pellets. Vi har dygnet-runt övervakning på våra tankar och ser exakt när de behöver fyllas på för att byggtorkar, panncentraler osv aldrig ska stanna p g a bränslebrist.

Ta del av våra produkter/referenser via länkerna nedan

Vi har egna montageteam

Vi har egna montageteam som har all den kunskap som krävs för att vi ska vara ledande på marknaden. Som enda företag inom vår bransch har vi en dygnet-runtjour alla dagar i veckan. Vi erbjuder även veckounderhåll och gör då en genomgång av utrustningen på byggarbetsplatsen. Vårt system ger oss automatiska meddelanden när det är dags att fylla på. Det finns ingen värmeleverantör som har ett mer driftsäkert system än vi.