Unirent

Historia

Vi är företaget med rätt serviceinställning

LVS Byggvärme AB startade redan 1989 och går sedan 2006 under varumärket UNIRENT.

Vi är ett av få företag i Sverige som specialiserat sig på att förse bygg & industrikunder med den mest optimala lösningen inom Tillfälligt klimat/byggvärme.
Vi har stor kunskap både vad gäller dimensionering, etablering och underhåll, och att ge våra kunder den bästa tänkbara service ser vi som en självklarhet!
Vår strävan är att UNIRENT skall vara det givna valet vid värmeentreprenad!

Om tillfälligt klimat/byggvärme
Byggvärme/tillfälligt klimat är oftast inte bara en fråga om att hyra in maskiner. Det är en entreprenad som kräver att Vi tillhandahåller kompletta lösningar och service under hela byggprocessen.
För Er som kund är dessutom en låg energiförbrukning av stor vikt både för ekonomi och miljö. Grundläggande för detta är att använda sig av moderna och väl servade maskiner

UNIRENT’s maskinpark består av allt från varmluftspannor, byggtorkar och hetvattenfläktar till undercentraler och elvärmefläktar.
Vi har en modern maskinpark och den utrustning som vi använder oss av är av högsta klass från de ledande tillverkarna. Vi erbjuder dessutom smarta tillbehör såsom energimätare, webbaserade RF- & tempgivare, mobila driftlarm och termografikamera. Allt för att hjälpa er att hålla en låg energiförbrukning.

Linus von Tourtchaninoff